Пелети за дома и бизнеса

Пакет за дома и бизнеса  включва разсвасфка и опаковка на дървесни еко пелети за количество от 5 до 50 тона

Пакет ” За дома и бизнеса”, е създаден и предназначен за специфичните нужди на домакинства, къщи, хотели, които използват пелет котли или камини през отоплителния сезон и се нуждаят от определено ( конкретно) количество пелети. Пелет камините и котлите имат много по-високо КПД от нормалните печки на трърдо гориво и поради тази причина количеството еко пелети използвани за отопление може да варира в зависимост от квадратурата, изолация и др. За приблизителлни изчисления на необходимите килограми пелети на ден или месец, моля вижте таблицата в раздел “отопление с пелети

Пакет “За дома и бизнеса”  от 5 до 50 тона на цена от 340 лв. с ДДС за тон (франко склад гр. Смолян) - включва разфасовка на еко пелети в чували по 15 кг., като цената на 15 кг. чувалче е 5.15 лева. с ДДС. 

 Начин на поръчка:

Ако тонажите на пакет “За дома и бизнеса ” удволетворяват вашите нужди, за целия отоплителен период, моля натиснете бутона,  “ПОРЪЧАЙ” . След като попълните Вашите имена, телефон и моля да упоменете  пакета, който сте заявили и точните килограми. В най – кратки срокове наш колега ще се свърже с Вас за изясняване на подробностите за плащане, транспорт и всички други въпроси.

Благодарим Ви!

Written by